Honda specialist

Vakgarage Nijlan is een familiebedrijf dat in 2006 haar deuren in Friesland opende. Henk Schippers en Hilda Sinnema namen in dat jaar Honda- en KIA- dealer Autobedrijf Middelsee in Leeuwarden over. Toen werd tevens de keuze gemaakt om als merk-onafhankelijk autobedrijf én Honda specialist voor Friesland verder te gaan.

Nu de dichtstbijzijnde Honda dealers zich in Assen en Groningen bevinden is het goed om te weten dat Autoservice Nijlan als Honda specialist garant staat voor dezelfde hoge kwaliteit als de merk dealer. Echter omdat wij geen dure showrooms en allerlei ”overhead” kosten hebben, zijn onze tarieven een stuk aantrekkelijker.

Deze hoge kwaliteit wordt behouden doordat onze technici doorlopend getraind worden. Ook hebben we toegang tot alle technische gegevens inclusief de inspectieformulieren van Honda. En gebruiken we originele of -in overleg met u - daaraan gelijkwaardige onderdelen, zoals die van Bosch of Hella. In beide gevallen behoudt u overigens uw fabrieksgarantie!

Kortom, voor goed en betaalbaar onderhoud of reparatie aan uw Honda bent u bij Autoservice Nijlan in Leeuwarden, Friesland aan het goede adres. Bel 058-288 79 88.

honda2

Vakgarage Nijlan is de Honda specialist van Friesland. Niet alleen als het aankomt op onderhoud en service. Ook kunnen wij u van dienst zijn als u een nieuwe Honda wilt aanschaffen. Of nu kiest voor de handige stadsauto de Honda Jazz (ook Hybride leverbaar), een zakelijk sedan als de Honda Accord of de ruime  MPV zoals de Honda CR-V? Wij regelen het graag voor u. Ook dat noemen we Zorgeloos autorijden.